Blog SPB servisní s.r.o.

Kdo si nepospíší, příští rok si na zahradě nezaplave.

Kdo by netoužil po vlastní relaxační zóně přímo u sebe doma? Velká část Čechů se, vlivem omezení, která přinesla koronavirová pandemie, pro realizaci vlastního bazénu skutečně rozhodla. V první polovině roku 2022 pak skokový nárůst poptávky ještě umocnila rostoucí inflace a snaha lidí uskutečnit větší investice co nejdříve. Termíny realizací se plnily na dlouho dopředu.

Ale ani nyní nemají zájemci o vlastní bazén příliš času nazbyt. Kvalitní provedení stavby, které vám zajistí váš vlastní relaxační ráj, je třeba řešit včas.

Jak probíhá realizace luxusních keramických bazénů a je vůbec reálné si zaplavat příští rok ve vlastním bazénu, když ještě nyní nemáte domluvený termín realizace? To se dozvíte v našem článku.

Naše kapacity jsou omezené, naším cílem je především kvalita

Během nárůstu poptávky po bazénech jsme se rozhodli, že není naším cílem navyšovat počty prodejů a realizací na úkor kvality. A toto přesvědčení stále trvá. Pro naše zákazníky chceme jen ty nejkvalitnější produkty a služby. To vyžaduje nejen čas a kvalifikovanost realizačního týmu, ale i vysoce kvalitní produkty. Proto se zaměřujeme výhradně na prodej a stavbu keramických bazénů Compass, které patří mezi luxusní generační bazény s dlouhou životností. Stejnou kvalitu poskytují i zastřešení od našeho výhradního dodavatele, firmy Alukov.

Realizace Lipno od SPB Servisní
Realizace Hluboká, Nízká Lhota od SPB Servisní
Realizace Lipno od SPB Servisní

Široká nabídka luxusních bazénů

Naše nabídka bazénů Compass zahrnuje 25 typů bazénů a zastřešení, které si u nás zákazníci volí na základě svých požadavků. Bazény mají různé využití, které se odvíjí od jejich velikosti a vybavení. Sloužit mohou od relaxačního cvičení a plavání po tréning výkonnostního sportovního plavání (bazény s protiproudem).

Mezi často poptávané doplňky patří tzv. rollo. To je solární lamelové krytí, které pluje po hladině bazénu a splňuje požadavky na bezpečnost, napomáhá ohřevu vody a zamezuje jejímu ochlazování a znečištění. 

I v zastřešení máte u nás na výběr

Zákazníci si u nás stále častěji objednávají spolu s bazénem i zastřešení značky Alukov, které také nabízíme ve více variantách. Zastřešení slouží, podobně jako rollo, ke snazšímu ohřevu vody, udržení její teploty, brání znečištění bazénu a může být i ochranou bariérou proti spadnutí nejmenších členů domácnosti do bazénu. Dalším jeho bonusem je to, že díky bočním dveřím umožňuje vstup do bazénu a jeho využití i v chladném počasí. Provoz bazénu je díky zastřešení možný celoročně, což vítají především zákazníci, kteří se v zimě otužují, či mají saunu a bazén využívají jako ochlazovací nádrž. V zimním období je však potřeba zajistit častější cirkulaci vody, aby nezamrzaly rozvody a filtrace.

Realizace Hluboká, Nízká Lhota od SPB Servisní
Realizace Hluboká, Nízká Lhota od SPB Servisní
Realizace Klenovice od SPB servisní

Jak je to s výrobou a termínem realizace?

Již od léta 2022 obsazujeme termíny realizací na rok 2023 a kapacity našeho realizačního týmu jsou omezené. Všem zájemcům, kteří by si chtěli ve vlastním bazénu zaplavat už příští rok, bychom proto doporučili své rozhodnutí příliš nedokládat.

Potřebujete poradit s výběrem bazénu nebo více informací?
Kontaktujte nás.

+420 605 943 347

Naše služby

01

Prodej bazénů

Jsme prodejci luxusních keramických bazénů Compass

02

Zastřešení bazénů

Jsme prodejci kvalitního zastřešení bazénů firmy Alukov

03

Stavební příprava bazénů

Specializujeme se na odborné provedení stavební přípravy bazénů, přesně dle požadavků výrobce

Přijedeme, poradíme, zaměříme, zrealizujeme

Pokud přemýšlíte o novém luxusním bazénu,
neváhejte nás kontaktovat.

Pokud přemýšlíte o novém luxusním bazénu, neváhejte nás kontaktovat.