Blog SPB servisní s.r.o.

magnapool™ – výjimečně šetrná úprava vody v bazénu, křišťálová čistota 

Jedinečná minerální směs hořčíku a chloridu draselného funguje ve spojení s MagnaPool ™. Tento vědecký, patentovaný proces produkuje vynikající hedvábné látky zvané hydroxid hořečnatý.

Proč si vybrat technologii Magnapool™?

Voda v bazénu s MagnaPool™ systémem je mimořádně šetrná k pokožce, nedráždí oči a dosahuje maximální čistoty. Má léčebné účinky na citlivou pleť a všechny kožní problémy. Hořčík působí na kůži jako magnet, a tím pomáhá detoxikovat jak pokožku, tak tělo od nečistot. Zmenšuje póry a udržuje pokožku jemnou, hladkou a zdravou. Pomáhá zmírňovat tělesné potíže, podporuje zdravý spánkový cyklus, uvolňuje stres a úzkost, poskytuje energii svalům a omlazuje tělo.

Magnesium – je mimořádně prospěšný prvek z přírody. Nachází se v mořské vodě, stejně tak jako v lidském těle a v každé živé tkáni. Hořčík je jedním ze základních minerálů potřebných pro naše tělo a pro jeho zdraví. Lázně obohacené hořčíkem jsou mnoho let uznávány. Zdravé buňky se dále promítají do celkového zdraví a kondice člověka.

Princip MagnaPool™ 

Hlavním a nejcennějším prvkem jsou minerály magnesia, které jsou získávány z moře a obsahují chlorid hořečnatý MgCl2. Ty se po té rozpustí v bazénové vodě, podobně jako je tomu u zařízení na úpravu slané vody. O samotnou úpravu vody se stará zařízení MagnaPool™, jehož elektrolytickou celou protéká voda s rozpuštěnými minerály (dávkování 5 kg/m3). 

Díky elektrolýze vzniká plynný chlór. Ten dezinfikuje vodu. Minerály magnesia obsahují magneziové mléko, které funguje jako přírodní flokulant. Výsledkem je křišťálově čistá voda. 

K zařízení MagnaPool™ je možnost dokoupit modul pro dávkování pH. Filtrování vody by mělo probíhat přes filtrační médium tvořeno granulemi z filtračního skla. To zajistí maximální účinnost při filtraci vody a také velkou úsporu vody při proplachování filtrace až o 75 %. MagnaPool™ přirozeně zpomaluje vytváření chloraminových molekul (vázaného chlóru), které mohou způsobit nepříjemný zápach, dráždění kůže a očí. Nárůst chloraminů je až 4 krát nižší než u klasické úpravy vody a je jich ve výsledku o 40 % méně.

Jak MagnaPool ® iQ funguje?

Systém MagnaPool ® iQ pracuje stejně jako ostatní zařízení pro úpravu slané vody s tím rozdílem, že místo soli jsou použity minerály magnesia, které jsou získávány z moře a obsahují chlorid hořečnatý MgCl2. 

Zodiac® Magnapool™ je systém, který sám o sobě dokáže procentuálně vytvářet chlor, ale lze jej rozšířit o přídavný modul link „pH Link“. Modul pH Link umožní regulaci a dávkování pH (na základě nastavení „set pointu“) a procentuální výrobu chloru. Systém Zodiac® Magnapool™ je plně kompatibilní s inteligentním systémem pro ovládání bazénu Aqualink Tri®

Automatickou jednotku pro úpravu slané vody MagnaPool ® iQ lze rozšířit o modul pH Link pro měření a dávkování pH a procentuální výrobu chloru nebo o modul Dual Link pro měření a dávkování pH a měření ORP. 

Navíc lze připojit filtrační čerpadlo a až další dva přidružené systémy jako např. světla, atrakci apod. 

Všechny parametry a přidružené systémy je možné sledovat přes internet v aplikaci iAquaLink. 

Může být dodatečně nainstalováno i do již vybudovaných bazénů 

Ovládejte zařízení MagnaPool ® iQ na dálku pomocí zabudovaného Wi-Fi modulu. Přes svůj chytrý telefon můžete ovládat MagnaPool® iQ a kontrolovat hodnoty pH a ORP v bazénové vodě nebo spínat přidružené systémy, jako filtrační čerpadlo pH Link nebo Dua

Tepelná izolace bez kompromisů v článku od SPB servisní

Filtrační médium Crystal Clear

Zodiac® Magnapool™ se doporučuje použít v kombinaci s filtračním médiem Crystal Clear – filtrační sklo.

Tepelná izolace bez kompromisů v článku od SPB servisní

Pool minerals

Tato jedinečná minerální směs hořčíku a chloridu draselného funguje ve spojení s MagnaPool ™. Tento vědecký, patentovaný proces produkuje vynikající hedvábné látky zvané hydroxid hořečnatý. Tento proces v kombinaci s minerály je inovativním řešením , které dává nejpřirozenější a vynikající kvalitu vody MagnaPool™.

Tepelná izolace bez kompromisů v článku od SPB servisní

Zobrazit všechny články na blogu.